Server Ok - Sound gone

Storm3r.SWE

Junior Member
Joined
Jul 17, 2008
Likes
0
#1
:undecided Resolved the server problems, thanks guys. But now, even bigger prob. On my server, there is no sound for certain things, like multiplayer voice messages (team taunts, squad commands) i cant hear russian/british weapons, 30Cals, AAguns, granatwerfer etc. It is like this on MP too, checked all my sound files, they're ok. Whats gone wrong??
 

GaSplat

Administrator
Joined
Sep 22, 2003
Likes
2
Location
St Louis
#2
Glad the rest is up and running. What mods are you running? When you say you checked your sound files, are you talking about the server, and how did you check them?

Usually this is caused by a conflict between mods.
 

Storm3r.SWE

Junior Member
Joined
Jul 17, 2008
Likes
0
#3
Hey, ty for answer! I checked them in the maintt folder, they played fine. I have quite a few downloads in my maintt folder, should i delete the ones like basebuilder, warzone mod etc?
I also have a lot of custom maps!
 
Last edited:

GaSplat

Administrator
Joined
Sep 22, 2003
Likes
2
Location
St Louis
#4
Highly recommend you dump everything you are not using. You can either rename the pk3 to have a different extension (like .oldpk3) or move them to another directory or just delete them if you don't have to worry about reuploading them later to use them again. This can eliminate all kinds of hassles ranging from conflicting file types breaking certain mods to the dreaded limit on different handles the program can assign on start up (I forget the exact text of the error message but every time I have seen it, removing unneeded mods, maps, etc. has fixed it). This includes stuff in main and mainta that you no longer use.
 
Top Bottom